Veel gestelde vragen

Bestellen mislukt
Als u bestelling om een of andere technische reden is mislukt, neem dan even contact op via het contactformulier. U kunt het artikel dan via de mail bestellen en met vooruitbetaling afrekenen. 

Betalen
Direct betalen met Paypal.
Vooruitbetaling op het rekeningnummer dat u zal ontvangen in de bevestigingsmail.
De artikelen worden verzonden zodra de betaling binnen is.

Levertijd
Ik streef ernaar om de boeken binnen 48 uur te versturen na ontvangst van de bestelling/betaling. Naast al het creatieve werk ben ik ook de manager thuis (oftewel wasvrouw, boodschappenservice, de planningsafdeling enz), moeder van een dochter en van een heerlijke vrolijke labradoodle. Dus ik ben niet altijd op mijn werkplek. Zeker in schoolvakantiedagen kan de levertijd dan wat langer duren dan normaal. Maar zodra de bestelling binnen is, laat ik u weten hoe de stand van zaken is.

Moet ik verzendkosten betalen?
Voor verzending binnen Nederland hoeft u geen verzendkosten te betalen, mits de schilderijen of keramische objecten niet te groot of te kwetsbaar zijn, dan mag u op afspraak langs komen. Dit staat bij het schilderij of object vermeld. Bij twijfel mag u altijd contact met mij opnemen. 

Retourneren
Neem voor retourneren contact op via het contactformulier. Daar komen we samen vast wel uit. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Contact
Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen door middel van het contactformulier.

Sonja Kemp
KvK 09196578
Btw NL131657343 B01

© 2011 - 2021 Sonja Kemp - Kunstenares | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel